KOCAELİ / BAŞİSKELE - Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar İlkokulu

Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar İlkokulu

YEŞİLYURT MAHALLESİ LEVENT KIRCA CADDESİ NO18
Vizyon
VİZYONUMUZ İSTİYORUZ Kİİ... OKULUMUZ SEVGİ VE SAYGIYA DEĞER VEREN; İYİYİ VE KÖTÜYÜ AYIRT EDEBİLEN; YAŞANAN DEĞİL, YAŞANACAK ÇAĞA HAZIRLANAN ÇAĞDAŞ BİREY YETİŞTİREN BİR OKUL OLSUN. MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İLE ÖRNEK OLAN OKULUMUZDA; ÇALIŞANLARIMIZ GÖREV YAPMANIN; ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ OKULUMUZDAKİ EĞİTİMİN AYRICALIĞINI YAŞASINLAR.
Misyon
MİSYONUMUZ BİZLER; ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLI, İLGİ VE SEVGİNİN ÖNEMLİ DEĞERLER OLDUĞU BİR ÖĞRENME ORTAMI OLUŞTURARAK; ÖĞRENMEYE İSTEKLİ VE ÖĞRENDİKLERİNİ UYGULAMAYI BİLEN, DÜŞÜNCELERİNİ ÖZGÜRCE SÖYLEYEN, AMAÇLARINA YILMADAN YÜRÜYEN, ÜLKEMİZİN VE İNSANLIĞIN GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNACAK, BEYİNLERİ BİLGİ, KALPLERİ SEVGİ İLE YOĞRULMUŞ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ...
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00-15.00
KALORİFER
Ulaşım
İZMİT´ten 621,622,623,624 numaralı otobüs hatları ile okulumuza ulaşım mümkündür. Gölcük Karamürsel Değirmendere tarafına giden bütün araçlar Yuvacık sapağından geçmekte, okulumuza ulaşım bu şekilde de sağlanabilmektedir.
İlçeye özel vasıta ile 10 dk, İle yine özel vasıta ile 20 dk uzaklıktadir.
Okul Sporları
Kocaeli Bilim Merkezi Atölyeleri gezi ve gözlem